budete potřebovat:
1 kg bažantích stehen s kostí
1 střední cibule
Marináda česnek s pepřem a petrželí
pesto z medvědího česneku
olej
směs čerstvých zelených bylin – petrželka, medvědí česnek, může být i kopřiva, pampeliška…
vývar
sůl
postup přípravy:
Cibuli pokrájíme a orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme bažantí stehna, která osolíme a posypeme marinádou. Potřeme je pestem z medvědího česneku, mírně podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Před dohotovením přisypeme pokrájené byliny a krátce povaříme.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.