budete potřebovat:
1 kg svíčkové – jelení, dančí, z divokého prasete
olivový olej
máslo
sůl
pepř
vinná suchá marináda
čerstvý ananas
1 lžíce medu
postup přípravy:
Marinádu smícháme s trochou olivového oleje. Svíčkovou mírně osolíme a opepříme a vložíme do marinády. V lednici necháme cca 2 hodiny. V nepřilnavé pánvi rozpálíme olivový olej a svíčkovou na něm opečeme tak, jak má kdo rád.
Ananas okrájíme, rozčtvrtíme a odstraníme tvrdý střed. Jednotlivé díly nakrájíme na plátky nebo na kostky. V pánvi rozpustíme máslo a ananas na něm opečeme ze všech stran. Dochutíme medem.
Teplým ananasem přelijeme svíčkovou na talíři.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.