Kuchařky
Inspiraci na chutné pokrmy můžete najít v některé z nabízených kuchařek.

Zvěřinová kuchařka
Nejlepší speciality ze zvěřiny

Kuchařka paní nadlesní Jarmila Rakušanová
180 vybraných vynikajících receptů na pochoutky ze zvěřiny nejen na loveckou chatu. Vyvrcholením mysliveckého snažení a odměnou pro myslivce je v neposlední řadě i posezení s rodinou...

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a...

Maso Apetit MINIEDICE
Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách - vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami...

Zvěřina a lahodná masa Oldřich Dufek
Kniha Zvěrina a lahodná masa ve zdravé kuchyni, Autor Dufek Oldřich. Reedice úspěšného sešitu zdravé výživy Pavla č. 6. Více než 150 receptů na zdravé saláty z čerstvé i tepelně...

Vejce nebo slepice Zdeněk Pohlreich
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku,...

Vzpomínání od myslivecké plotny
Autor: Oldřich ČepelkaJednoduchá kuchařka s pokrmy ze zvěřiny, která je rozdělena do 14 dílů. Každý díl je uveden zajímavým vzpomínkovým vyprávěním autora, které...

Zvěřina
Alena SteinbachObjevte kouzlo zvěřiny a jejího zpracování v kuchyni! Zjistíte, že zvěřinové recepty nejsou jen ty klasické, ale mohou být i moderní a kreativní. Vyzkoušejte třeba...