Marinády a Koření
Marinováním učiníte maso mnohem jemnějším, šťavnatějším a chutnějším a díky tomu se stane Váš pokrm nevšedním gastronomickým zážitkem. Při procesu marinování maso nasákne chuť marinády a ani při delší tepelné úpravě nevyschne a zachová si svoji šťavnatost.
Podkategorie

Podzimní suchá marináda
Výživové hodnotyv g na 100 g výrobkuEnergie675 kJ-160 kcalBílkoviny5,1Sacharidy27,2Tuky1,5Obsah soli53,1ALERGENY: neSKLADOVÁNÍ: Při stabilní teplotě (+10-23°C). Relativní vlhkost < 60...

Pepřová suchá marináda
Výživové hodnotyv g na 100 g výrobkuEnergie1027 kJ-245 kcalBílkoviny8,5Sacharidy34,2Tuky3,7Obsah soli20,4ALERGENY: neSKLADOVÁNÍ: Při stabilní teplotě (+10-23°C). Relativní vlhkost < 60...

Estragonová suchá marináda
Výživové hodnotyv g na 100 g výrobkuEnergie252 kcal – 1067 kJBílkoviny8,0Sacharidy45,7Tuky1,1Obsah soli30,8ALERGENY: neSKLADOVÁNÍ: Při stabilní teplotě (+10-23°C). Relativní vlhkost...

Houbová marináda
SLOŽENÍ: Sůl, maltodextrin, sušené houby, kvasnicový extrakt, cibule, dextróza, aroma, koření, cukr, čekanka POMOCNÉ LÁTKY PŘI VÝROBĚ: Rostlinný olej...

Provensálská marináda
SLOŽENÍ: Sůl, rajčatový prášek, paprika, cibule, česnek, dextróza, koření, látka zvýrazňující chuť a vůni (E621), petržel, bazalka, rozmarýn, vláknina (bramborová),...

Kmínová pečená marináda
SLOŽENÍ: Sůl, kmín, cibule, kvasnicový extrakt, látka zvýrazňující chuť a vůni (E621), maltodextrin, paprika, koření
POMOCNÉ LÁTKY PŘI VÝROBĚ: Protispékavá látka...

Česneková marináda bez glutamátu
SLOŽENÍ: Škrob, dextróza, sůl, česnek, maltodextrin, koření, kvasnicový extrakt, extrakty koření, aromaPOMOCNÉ LÁTKY PŘI VÝROBĚ: Protispékavá látka...

New York marináda
SLOŽENÍ: Sůl, chilli, paprika, maltodextrin, cibule, cukr, látka zvýrazňující chuť a vůni (E621), pepř černý, kvasnicový extrakt, koření, aroma, extrakty...

Kmín drcený
Kmín je jedním z nejpoužívanějších druhů koření. Užívá se ke kořenění brambor a pokrmů z nich, přidává se do zelí, polévek, omáček, k rybám, tučným pokrmům a k...

Paprika pálivá mletá
Pálivou papriku používáme do masitých jídel, omáček, sýrů a uzenin.Může obsahovat stopy hořčice, oxidu siřičitého, celeru, laktózy, vajec, mléka, sóji a lepku.Hmotnost: 23 g

Paprika sladká mletá
Sladkou papriku používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu. Paprika je základní složkou při přípravě všech druhů gulášů.Může obsahovat stopy hořčice, oxidu...

Jalovec celý
Plody jalovce používáme ke zvěřině, skopovému masu, do marinád, kysaného zelí, do gulášů, při pečení drůbeže, při nakládání zeleniny, ryb a zvěřiny. Před přípravou plody...