Grilujeme zvěřinu...

Už jste vyzkoušeli grilovanou zvěřinu? 

Udělejte změnu a vyberte si z naší nabídky - také zvěřinu je možné připravit na roštu či kameni.

Ke grilování doporučujeme ze zvěřiny hřbet, kýtu a na mleté pokrmy gulášové maso.

K přípravě masa využijte širokou škálu tekutých nebo suchých marinád.

 

 

Nechte se inspirovat:

 

                

                                                               Srnčí hřbet                                      

 

          

              Plátek z jeleního hřbetu                               Steak ze hřbetu divokého prasete

 

                       

                     Jelení špíz                                                        Sendvič 

 

         

              Grilovaný mufloní hřbet                                        Orebice

                                

          

                        Karbanátek                                                   Čevabčiči

          

           

                       Grilovaná zvěřina je výborná se studenými domácími omáčkami.

                          Nám chutná švestková, cibulová nebo rybízová s brusinkami.