Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina Christian Teubner

9788025604205-1
9788025604205
410,00 Kč/ks

Hlídat cenu
Zboží je dlouhodobě nedostupné
Hlídat dostupnost

Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina Christian Teubner

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drubež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž m ožné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Tato bohatě ilustrovaná encyklopedie obsahuje mnoho odborných informací a poutavých reportáží a je založena na nejnovějších poznatcích vědy i gastronomie. Milovníci masa si při čtení nebo jen listování v knize nepochybně přijdou na své....



Zatím žádný komentář

    Nový komentář k Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina Christian Teubner

    Ochrana proti spamu. Kolik je 7x4?

    kiss angel_smile whatchutalkingabout_smile thumbs_up cake thumbs_down embaressed_smile heart lightbulb tounge_smile shades_smile wink_smile sad_smile broken_heart devil_smile teeth_smile regular_smile confused_smile envelope omg_smile