Divočák kýta bez kosti KLASA

Dostupnost | Počet | K odběru / odeslání |
---|---|---|
Prodejna | >5 ks | Dnes |
Hlídat cenu
Požadavek na hlídání ceny byl úspěšně odeslán.
Divočák kýta bez kosti KLASA
Jedná se o chlazenou kýtu z prasete divokého, která je nadstandardně, pečlivě ručně opracovaná. Odblaněné, čisté maso bez šlach a povázek zaručuje jeho dobrou stravitelnost a vysokou biologickou hodnotu.
Používá se kýta pouze z mladých kusů (do stáří 24 měsíců). Údaj o stáří je uveden na „Lístku o původu zvěře“, který provází každý kus do zpracovny. U těchto vybraných kusů se měří pH (měří se u náhodně vybraných kusů - přibližně každý pátý kus přímo ve výrobně a naměřená hodnota se zapíše na lístek o původu) a musí se pohybovat v rozmezí 5,6 -5,9. Tím je ověřeno, že zvěř byla ulovena správným způsobem a dobře ošetřena. Při požadované postmortální pH hodnotě svaloviny dochází k tzv. zrání masa, štěpí se zásobní polysacharid glykogen, ve svalech se hromadí kyselina mléčná a dochází tím k poklesu pH, které je velmi důležitou hodnotou pro získání kvalitní a jedinečné zvěřiny. Snížené pH zásadně omezuje schopnost mikroorganismů se množit. Během zrání masa tak dochází k řadě biochemických změn ve svalovině, které mají za následek pozitivní změny senzorických vlastností zvěřiny. Svalovina se stává křehčí, šťavnatá, získává svoji nezaměnitelnou vůni a lahodnou chuť. Toto jsou nejdůležitější hodnoty pro naprosto kvalitní a jedinečnou zvěřinu s jasně tmavočervenou barvou.
Vlastnosti produktu: Divočák kýta bez kosti KLASA
KLASA
Nový komentář k Divočák kýta bez kosti KLASA
Odpověď na komentář:
Další z "Divočák"
Divočák - svíčková
397,00 Kč/kgDostupnéDivočák - maso na guláš
154,00 Kč/kgDostupné
Kategorie
Informace
Kontakt
- Ing. Josef Kopačka
Petrovice u Sušice 47
342 01 Sušice - +420 376 588 151
- prodej@sumavska-zverina.cz
Šumavská-zvěřina.cz © 2021
Tvorba webových stránek e-commerce omnichannel Retailys.com
Zatím žádný komentář