Šumavská zvěřina

Jalovec celý

Plody jalovce používáme ke zvěřině, skopovému masu, do marinád, kysaného zelí, do gulášů, při pečení drůbeže, při nakládání zeleniny, ryb a zvěřiny.

26 Kč
  • skladem

Plody jalovce používáme ke zvěřině, skopovému masu, do marinád, kysaného zelí, do gulášů, při pečení drůbeže, při nakládání zeleniny, ryb a zvěřiny. Před přípravou plody podrťte, lépe se uvolní vůně.

Může obsahovat stopy hořčice, celeru, laktózy, vajec, mléka, sóji a lepku.

Hmotnost: 18 g

Přeprava zvěřiny

Chuť je individuální, ale čerstvost je známkou kvality. Pro první e-shop se šumavskou zvěřinou používáme přepravní box chlazených produktů, vybavený průběžným měřením teploty přepravované potraviny.

Výhody našeho řešení k zajištění optimální trvanlivosti a čerstvosti

Zboží je vloženo do přepravního boxu těsně před vlastní expedicí, tím je zaručena teplota chlazeného masa cca 1 °C. Dodržení teploty je klíčové pro uchování vysoké kvality masa.

Používáme originální polystyrénový box vyplněný chladicími prvky. Teplota masa během přepravy má být dodržena do 7 °C, což je důležité pro dodržení veterinárních předpisů.

Povrchová teplota uvnitř přepravního boxu je měřena vpichovým teploměrem, kontaktně položeným na zboží. Měření povrchové teploty tímto způsobem je vhodné, protože teplota v jádře masa je nižší.

Zaznamenání teploty zástupcem přepravní služby při doručení zásilky zajišťujeme objektivitu a transparentnost celého procesu. Zásilky odesíláme po úhradě zálohové faktury. Přepravní služba doručuje zboží následující den po vyzvednutí zásilky v provozovně. Doručení je možné jen v úterý až pátek (v pracovní dny).

Upozornění

Při osobním odběru nebo u zásilek neobsahující zvěřinu nepřikládáme teploměr ani přepravní polystyrénový box.