

TIP:
Výborná je jako příloha hruška v červeném víně: hrušku i se slupkou rozpůlíme a povaříme v červeném víně s několika hřebíčky a kouskem celé skořice. Po změknutí vyndáme a naplníme brusinkami.
Příprava masa na pečení cca 15 minut
Doba pečení dle velikosti cca 90 - 110 minut při teplotě 180-190°C
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.