budete potřebovat:
1 – 2 skelety z bažanta
kořenová zelenina
kousek másla
divoké koření / celý pepř, nové koření, bobkový list /v sítku na čaj
sůl
2 vejce
pažitka nebo petrželka
15 dkg slaniny
2 – 3 cibule
postup přípravy:
Cibuli nakrájíme a osmažíme na olivovém oleji. Bažantí prsa nakrájíme na kousky, mírně osolíme, posypeme je pepřovou marinádou a hladkou moukou. Vše promícháme a opečeme na oleji s cibulí. Zalijeme bílým vínem a vývarem, vložíme divoké koření ve vajíčku a vaříme doměkka. V polovině vaření přidáme oloupané a pokrájené jablko.
Podáváme s těstovinami, rýží nebo brambory.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.