budete potřebovat:
1 kg bažantích stehen s kostí
1 střední cibule
100 g slaniny
5 stroužků česneku
několik listů kadeřávku
vývar
sůl
pepř
postup přípravy:
Cibuli pokrájíme a orestujeme na vyškvařené slanině, přidáme bažantí stehna, která osolíme a opepříme. Prolisujeme česnek a potřeme jím stehna, mírně podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Kadeřávek spaříme, nakrájíme nadrobno a před dohotovením přisypeme ke stehnům a krátce povaříme. Zbylý kadeřávek můžeme připravit jako špenát.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.