budete potřebovat:
1 kg jelení kýty
300 ml kořeněného červeného vína
1 sklenička malinového pyré jako brusinky
1 malá dýně Hokaido
1 – 2 lžíce medu
sůl
pepř
chilli
postup přípravy:
Jelení kýtu osolíme, opepříme a vložíme ji do kastrolu. Přilijeme červené víno a malinové pyré, přidáme na kostky nakrájenou dýni. Společně vaříme až je maso měkké. Vzniklou omáčku rozmixujeme, dochutíme medem a chilli a krátce povaříme.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.