budete potřebovat:
1 kg jelení plece
1 sklenička rybízu jako brusinky
kanadské steakové koření
sůl
1 banán
tmavá jíška
postup přípravy:
Plec opláchneme, osolíme, okořeníme a dáme do vyšší pánve. Zalijeme rybízem a vaříme doměkka. Hotové maso vyndáme a nakrájíme na plátky. Do omáčky dáme banán nakrájený na kolečka a zahustíme jíškou.
Příloha: rýže
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.