budete potřebovat:
2 kolena z divokého prasete
2 cibule
1 palička česneku
½ černého piva
2 lžíce medu
sůl
pepřová suchá marináda
postup přípravy:
Kolena opláchneme, vložíme do pekáče, osolíme a posypeme pepřovou marinádou. Cibuli a česnek pokrájíme na plátky a dáme ke kolenům. V pekáči kolena potřeme medem a podlijeme černým pivem. Pečeme v troubě doměkka.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.