budete potřebovat:
1 kg mufloního hřbetu
1 plněné olivy ve slaném nálevu
1 větší cibule
200 g kořenové zeleniny
100 g slaniny
sůl
česnekové koření
2 stroužky česneku
kousek másla
vývar
postup přípravy:
Slaninu rozpustíme na hluboké pánvi a osmažíme na ní pokrájenou cibuli a kořenovou zeleninu.
Přidáme mufloní hřbet, který osolíme a posypeme česnekovým kořením a rozmačkaným česnekem. Podlijeme vývarem a vaříme do měkka. Hotové maso vyndáme z pánve a zeleninu rozmixujeme. Vzniklou omáčku dáme zpět do pánve, zjemníme kouskem másla a přidáme pokrájené olivy. Krátce povaříme.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.