budete potřebovat:
1 kg mufloního hřbetu
sůl
grilovací suchá marináda s česnekovými floky
1 stroužek česneku
15 dkg špeku
olej
1 listové těsto
1 vejce na potření
postup přípravy:
Mufloní hřbet našpikujeme česnekem nakrájeným na plátky střídavě se špekem, osolíme a posypeme suchou grilovací marinádou s česnekovými floky. Na pánvi rozpálíme olej a hřbet zprudka necháme opéct. Z listového těsta vyválíme placku jako na závin, poklademe plátky slaniny a vychladlý hřbet na ni položíme. Zabalíme, potřeme vejcem, propícháme vidličkou a dáme upéct dozlatova.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.