budete potřebovat:
1 kg mufloní kýty
100 g anglické slaniny
kousek másla
2 cibule
grilovací suchá marináda s česnekovými floky
3 stroužky česneku
sůl
vývar
postup přípravy:
V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou anglickou slaninu a opečeme. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na tuku. Kýtu protneme polovinou česneku, který jsme pokrájeli na plátky, osolíme a posypeme ji marinádou. Vložíme do pekáče k cibuli a opečeme z obou stran. Přidáme zbytek pokrájeného česneku, podlijeme vývarem a vaříme doměkka.
Doporučuji podávat s listovým špenátem a s bramborovými knedlíky.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.