budete potřebovat:
1 kg mufloní plece
1 Moravanka
marináda česnek s pepřem
1 cibule
olej
2 stroužky česneku
sůl
sójová a worchestrová omáčka
tmavá jíška
postup přípravy:
Cibuli nakrájíme a osmahneme do zlatova na oleji. Plec trochu osolíme, posypeme marinádou, vložíme na cibuli a orestujeme ze všech stran. Zalijeme Moravankou a posypeme česnekem nakrájeným na plátky. Měkké maso vyjmeme a omáčku dochutíme sójovou a worchestrovou omáčkou. Zahustíme tmavou jíškou.
Příloha: rýže, brambory
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.