budete potřebovat:
1 kg mufloní svíčkové
tekutá marináda bylinkové máslo
čerstvý tymián
olivový olej
postup přípravy:
Mufloní svíčkovou posypeme lístky tymiánu a marinujeme cca 2 hodiny v marinádě bylinkové máslo. Rozpálíme olivový olej na pánvi a svíčkovou po obou stranách zprudka opečeme. Pak ji vložíme do vyhřáté trouby a pečeme cca 15 minut při 120 °C. Maso je třeba kontrolovat, aby bylo pečené tak, jak to kdo má rád.
Příloha: brambory ve všech podobách
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.