budete potřebovat:
1 houska z předešlého dne
1 cibule
3 žampiony
hrst vlašských ořechů
máslo
1 vejce
mléko
sůl
pepř
zelená petrželka
postup přípravy:
Housku nakrájíme a namočíme v mléce. Na pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm pokrájenou cibulku. Přidáme na plátky pokrájené švestky a sekané mandle a lehce orestujeme. Do směsi dáme namočenou housku, sůl, pepř a mírně prohřejeme. Sundáme z plotýnky a necháme vystydnout. Pak vmícháme vejce a petrželku a můžeme plnit.
Nádivku lze použít také do bažanta nebo divoké kachny.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.