budete potřebovat:
2 housky z předešlého dne
1 cibule
1 vejce
mléko
sůl
pepř
muškát
zelená petrželka
postup přípravy:
Housku nakrájíme a zalijeme mlékem. Cibulku pokrájíme najemno, přidáme k housce, osolíme a opepříme. Pak přimícháme žloutek a petrželku. Z bílku ušleháme sníh a lehce vmícháme do nádivky.
Nádivku lze použít také do orebice nebo divoké kachny.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.