budete potřebovat:
1 cibule
hříbky
100 g anglické slaniny
150 g slaniny
máslo
2 vejce
zelená petrželka
sůl
pepř
kmín
vývar
postup přípravy:
Na pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm pokrájenou cibulku společně s anglickou slaninou. Hříbky nakrájíme na plátky a orestujeme na cibulce se slaninou. Část hub dáme stranou a ke zbývajícím vmícháme vejce a petrželku. Směs osolíme a opepříme a můžeme s ní naplnit orebici. Slaninu nakrájíme na tenké plátky, část dáme do pekáče a na ní vložíme naplněnou orebici. Zbylou slaninu poklademe na osolenou a pokmínovanou orebici. Podlijeme vývarem, obložíme orestovanými hříbky a pečeme dozlatova.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.