budete potřebovat:
1 koleno z divokého prasete
sůl
kmín
podzimní nebo pepřová suchá marináda
postup přípravy:
Koleno vložíme do pekáče, osolíme, posypeme kmínem, případně některou ze suchých marinád.
Podlijeme vývarem nebo vodou a pečeme do zlatova.
Příloha : celozrnné pečivo, teplá zelenina
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.