budete potřebovat:
1 kg plece z divokého prasete
1 – 2 cibule
olivový olej
2 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce francouzské zrnité hořčice
sůl
pepř
vývar
½ dcl smetany
trochu jíšky
postup přípravy:
Cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme na olivovém oleji. Maso osolíme, opepříme a zprudka z obou stran opečeme na cibuli. Hořčici promícháme, potřeme s ní maso a zbytek dáme do výpeku. Zalijeme vývarem a vaříme do měkka. Hotové maso vyndáme, zjemníme smetanou a provaříme. Je-li omáčka příliš řídká, zahustíme ji jíškou.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.