budete potřebovat:
1 kg nakrájeného masa ze zvěřiny /na guláš/
20 dkg slaniny
1 - 2 cibule
6 stroužků česneku
sůl
pepř
mletý kmín
strouhanka
2 vejce
malé hlavičky bedel
sádlo na vymazání pekáče
postup přípravy:
Maso, slaninu, cibuli a česnek pomeleme na masovém strojku. Do mletého masa přidáme sůl, pepř, mletý kmín, vejce, strouhanku, případně trochu vody, pokud je směs příliš hustá a dobře promícháme. Směsí naplníme hlavičky bedel a vkládáme je do pekáče vymazaného sádlem. Dle potřeby podléváme vodou nebo vývarem a pečeme.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.