budete potřebovat:
1 kg nakrájeného masa ze zvěřiny /na guláš/
20 dkg slaniny
10 dkg vařené rýže
1 - 2 cibule
6 stroužků česneku
sůl
pepř
2 vejce
paprikové lusky
postup přípravy:
Maso, slaninu, cibuli a česnek pomeleme na masovém strojku. Do mletého masa přidáme koření, vejce, rýži, případně trochu vody a dobře promícháme. Paprikové lusky očistíme, omyjeme a propíchneme špičku. Naplníme je připravenou směsí a vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme v troubě. Naplněné lusky můžeme také dusit na plotně. Vzniklou šťávu použijeme do rajské omáčky.
Příloha: brambory ve všech podobách nebo rajská omáčka s knedlíky
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.