budete potřebovat:
1 kg žeber z divokého prasete bez kosti
bazalkové pesto
3 vařená vejce
červená paprika
uzenina
sůl
pepř
kmín
vývar
postup přípravy:
Plát žeber rozložíme, osolíme, opepříme a potřeme bazalkovým pestem. Vařená vejce rozdělíme na díly /můžeme nechat i celé /, papriku a uzeninu nakrájíme podélně na proužky. Připravené suroviny skládáme na plát masa. Vše opatrně stočíme do rolády a sepneme jehlami na ptáčky nebo obtočíme potravinářským provázkem. Dáme do pekáče, posypeme kmínem, podlijeme vývarem a dáme péct.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.