budete potřebovat:
1 kg srnčího hřbetu
vinná suchá marináda
10 dkg anglické slaniny
červené víno
divoké koření /celý pepř, nové koření, bobkový list v čajovém sítku
tmavá jíška
postup přípravy:
Do hluboké pánve dáme vyškvařit slaninu. Hřbet hustě posypeme suchou marinádou a orestujeme na slanině ze všech stran. Zalijeme vínem, přidáme koření a vaříme do změknutí. Hotové maso vyndáme stranou a omáčku dle potřeby zahustíme jíškou. Kdo má rád pikantnější jídla může si omáčku dochutit chilli nebo jen pepřem.
Příloha: Příloha: pečený brambor, šťouchaný brambor, bramborová kaše, rýže
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.