budete potřebovat:
1 kg srnčího hřbetu
olivový olej
lišky
sůl
pepřová suchá marináda
100 g slaniny
lžíce sterilovaných brusinek
vývar, příp. smetana
postup přípravy:
Srnčí hřbet osolíme, hustě posypeme marinádou a z obou stran opečeme na olivovém oleji.
Vložíme ho do trouby a pečeme tak, jak kdo má rád propečené maso. Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, přidáme lišky, brusinky, zalijeme vývarem nebo smetanou a povaříme. Výpek z masa slijeme k houbám a promícháme.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.