Používáte prohlížeč, který naše stránky nepodporují. Proveďte jeho aktualizaci na nový, aby Vám naše stránky správně fungovaly.

Srnčí hřbet s plněnými olivami v olivovém oleji

budete potřebovat:

1 kg srnčího hřbetu
1 plněné olivy v olivovém oleji
1 větší cibule
200 g kořenové zeleniny
100 g smetany
sůl
pepřové koření
vývar


postup přípravy:

Z oliv slijeme olivový olej do hluboké pánve a osmahneme na něm nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu. Přidáme srnčí hřbet, který osolíme a posypeme pepřovým kořením. Podlijeme vývarem a vaříme do měkka. Hotové maso vyndáme z pánve a zeleninu rozmixujeme. Vzniklou omáčku dáme zpět do pánve, zalijeme smetanou a přidáme pokrájené olivy. Krátce povaříme.