budete potřebovat:
1 kg srnčího hřbetu
1 plněné olivy v olivovém oleji
1 větší cibule
200 g kořenové zeleniny
100 g smetany
sůl
pepřové koření
vývar
postup přípravy:
Z oliv slijeme olivový olej do hluboké pánve a osmahneme na něm nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu. Přidáme srnčí hřbet, který osolíme a posypeme pepřovým kořením. Podlijeme vývarem a vaříme do měkka. Hotové maso vyndáme z pánve a zeleninu rozmixujeme. Vzniklou omáčku dáme zpět do pánve, zalijeme smetanou a přidáme pokrájené olivy. Krátce povaříme.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.