budete potřebovat:
1 kg srnčí plece
1 cibule
olivový olej
2 stroužky česneku
máslo – množství podle počtu hub
hříbky
sůl
pepř
drcený kmín
tymián
vývar
postup přípravy:
Máslo rozpustíme na pánvi a osmažíme na něm pokrájené hříbky. Na olivovém oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Srnčí plec osolíme, opepříme, posypeme drceným kmínem a tymiánem a opečeme na cibuli z obou stran. Maso potřeme prolisovaným česnekem a mírně podlijeme vývarem. Přidáme osmažené hříbky a dusíme, dokud není plec měkká. Je-li to nutné, zahustíme sos trochou jíšky.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.