budete potřebovat:
1 kg srnčí plece
150 g slaniny
1 cibule
lišky
sůl
pepř
8 kuliček celého pepře
5 kuliček nového koření
2 bobkové listy
5 kuliček jalovce
lžička rybízové zavařeniny
150 ml černého piva
chilli
postup přípravy:
Slaninu nakrájíme na kostičky, necháme ji rozpustit a osmažíme na ní nadrobno nakrájenou cibuli a lišky. Srnčí plec osolíme, opepříme a vložíme k cibuli s liškami. Maso podlijeme černým pivem, přidáme koření v sítku na čaj a rybízovou zavařeninu. Dusíme do měkka. Z omáčky vyjmeme sítko s kořením a dochutíme chilli. Je-li to nutné, zahustíme ji trochou jíšky.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.