budete potřebovat:
1 kg srnčí plece
sůl
lišky
máslo
1 cibule
světlá jíška
150 ml smetany
pepř
8 kuliček celého pepře
5 kuliček nového koření
2 bobkové listy
trochu vývaru
postup přípravy:
Máslo rozpustíme a osmahneme na něm pokrájenou cibuli. Vložíme srnčí plec, kterou jsme osolili a opepřili a zprudka maso opečeme. Zalijeme smetanou, přidáme lišky a koření v sítku na čaj a přidáme trochu vývaru. Vaříme, dokud není maso měkké. Z hotové omáčky vyjmeme koření v sítku, dochutíme solí a pepřem, případně oříškem másla a vmícháme světlou jíšku.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.