budete potřebovat:
1 kg srnčí svíčkové
2 lžíce medu
2 lžíce brusinkového čatní
0,2 dcl bílého vína
olivový olej
máslo
sůl
pepř
postup přípravy:
Srnčí svíčkovou nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme a prudce opečeme na olivovém oleji. Maso vyndáme stranou a do výpeku přidáme med, brusinkové čatní, kousek másla a vše zalijeme bílým vínem. Necháme probublat, přidáme maso a krátce povaříme. Odstraníme z plotýnky a necháme dojít.
Podáváme například s rýží.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.