budete potřebovat:
1 kg srnčích žeber
6 vajec
marináda chilli briliant
postup přípravy:
Plát žeber rozložíme a potřeme marinádou. Vejce uvaříme natvrdo a dáme je na připravená žebra. Stočíme potravinářským provázkem nebo sepneme jehlami, podlijeme vodou a dáme péct do trouby na cca 2 hodiny při 180 – 190 stupních.
Příloha: pečený brambor, šťouchaný brambor, bramborová kaše
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.