Používáte prohlížeč, který naše stránky nepodporují. Proveďte jeho aktualizaci na nový, aby Vám naše stránky správně fungovaly.

Svíčková se špenátem

budete potřebovat:

1 kg svíčkové – jelení, dančí, z divokého prasete
olivový olej
sůl
pepř
suchá marináda česnek s pepřem
listový špenát
1 menší cibuli
2 stroužky česneku
trochu mléka


postup přípravy:

Marinádu smícháme s trochou olivového oleje. Svíčkovou mírně osolíme a opepříme a vložíme do marinády. V lednici necháme cca 2 hodiny. V nepřilnavé pánvi rozpálíme olivový olej a svíčkovou na něm opečeme tak, jak má kdo rád.
Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme osolený špenát, dochutíme ho česnekem a zjemníme troškou mléka.