budete potřebovat:
2 zaječí stehna
sůl
máslo
1 cibule
světlá jíška
150 ml smetany
pepř
8 kuliček celého pepře
5 kuliček nového koření
2 bobkové listy
vývar
postup přípravy:
Máslo rozpustíme a osmahneme na něm pokrájenou cibuli. Vložíme osolená zaječí stehna, opepříme a zprudka maso opečeme. Zalijeme vývarem a přidáme koření v sítku na čaj. Dusíme, dokud není maso měkké. Z hotové omáčky vyjmeme koření se sítkem, zalijeme smetanou a dochutíme solí s pepřem, případně oříškem másla. Zahustíme světlou jíškou.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.