budete potřebovat:
1 kg kysaného zelí
250 g sádla
150 g škvarků
cca 500 g hladké mouky
sůl
kmín
pepř
postup přípravy:
Zelí na vale pokrájíme, přidáme sádlo, škvarky, mouku a koření.
Vyválíme placku /těsto je lepivé/ a nožem krájíme čtverce, které pokládáme na suchý plech nebo vyložený pečícím papírem. Pečeme v teplé troubě dozlatova.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.