budete potřebovat:
1 kg nakrájeného masa ze zvěřiny /na guláš/
20 dkg slaniny
1 - 2 cibule
6 stroužků česneku
sůl
pepř
strouhanka
2 vejce
6 vajec vařených natvrdo
Sádlo na vymazání pekáče nebo olej na smažení
postup přípravy:
Maso, slaninu, cibuli a česnek pomeleme na masovém strojku. Do mletého masa přidáme sůl a pepř, vejce, strouhanku a dobře promícháme. Směs rozdělíme na šest dílů. Oloupaná vařená vejce zabalíme do vypracované mleté směsi a vložíme je do pekáče, který jsme vymazali sádlem, mírně podlijeme vodou a pečeme. Plněné masové koule je možné také smažit v rozpáleném oleji.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.