Speciality ze zvěřiny

speciality
9788074580901
Kategorie : Ostatní Kuchařky
Dostupnost PočetOsobní vyzvednutí
Prodejna>5 ksDnes
650,00 Kč/ks

Hlídat cenu
1
Přidat do košíku

Speciality ze zvěřiny

Nová reprezentativní myslivecká kuchařka

216 receptů a více jak 160 barevných fotografií - Skvělý vánoční dárek!

Tato kuchařská kniha obsahuje osvědčené a vyzkoušené recepty na přípravu předkrmů, polévek a hlavních chodů ze zvěřiny, doplněné velkoformátovými barevnými fotografiemi těchto pokrmů. V úvodní kapitole se čtenář dozví o základní kuchyňské úpravě zvěřiny, v další dostane od sommeliéra doporučení na vína vhodná ke zvěřině. Klíčová kapitola Hlavní chody je členěna podle druhů zvěře, z nichž zvěřina pochází (srnčí, divočák, jelen, daněk, muflon, zajíc, bažant, kachna divoká a ostatní druhy zvěře), a k většině pokrmů je přidán recept na přílohu a doporučený druh vína. Na závěr nechybí ani krátká kapitola Dezerty, takže s pomocí této kuchařky lze v případě potřeby bez problémů sestavit několik variant slavnostního zvěřinového menu o čtyřech chodech.

V roce 2016 vydalo nakladatelství a vydavatelství Lesnická práce, s. r. o. , Kostelec nad Černými lesy jako svou 391. publikaci. Vyšlo v edici Světa myslivosti.



Zatím žádný komentář

    Nový komentář k Speciality ze zvěřiny

    Ochrana proti spamu. Kolik je 7x4?

    kiss angel_smile whatchutalkingabout_smile thumbs_up cake thumbs_down embaressed_smile heart lightbulb tounge_smile shades_smile wink_smile sad_smile broken_heart devil_smile teeth_smile regular_smile confused_smile envelope omg_smile