Používáte prohlížeč, který naše stránky nepodporují. Proveďte jeho aktualizaci na nový, aby Vám naše stránky správně fungovaly.

Vejce nebo slepice Zdeněk Pohlreich

272,- Kč


  • kategorie:Ostatní -> Kuchařky
  • skladem

Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty. 184 s., 2012.

Přeprava zvěřiny

Protože jsme první e-shop svého druhu, byla provedena celá řada testů za účelem zajištění a dodržení vysoké kvality dodaného zboží.


Osvědčení o zápisu užitného vzoru

Osvědčení číslo: 26 862
Název užitného vzoru: Přepravní obal chlazených produktů s průběžným měřením teploty přepravovaného produktu.

Především díky tomu, že je zboží připravováno těsně před vlastní expedicí, máte záruku, že se jedná o chlazené maso, které má při expedici teplotu cca 1 °C.
Pro dodržení teploty, která je důležitá k uchování vysoké kvality masa, je použit polystyrénový box vyplněný chladícími prvky. Pro kontrolu, že po dobu přepravy nepřekročila teplota masa 7 °C, a tím nebyly porušeny veterinární předpisy, je do vnitřního prostoru boxu zasunut vpichový teploměr, který je kontaktně položen na zboží a měří povrchovou teplotu přepravovaného zboží (v jádře bude teplota zajisté nižší).
Při doručení zásilky je zástupcem přepravní služby opsána teplota, a tím je zajištěna i objektivita předání zásilky.

Při osobním odběru a k zásilkám, které neobsahují zvěřinu, se nepřikládá teploměr a polystyrénový box.