ZPRACOVÁNÍ ZVĚŘINY
Spárkatou zvěřinu (srnčí, jelení, dančí, mufloní a divokých prasat) stáhneme a rozbouráme na stejné anatomické části - kýtu, hřbet, plec, krk, žebra. Poté provedeme kuchyňskou úpravu, tj. vykoštění, rozšálování a odblanění masa. Pernatou zvěřinu (bažanty, divoké kachny a orebice) zpracováváme škubáním, stahováním nebo vyříznutím prsou a stehen. Veškeré maso vakuově zabalíme a následně šokově zamrazíme. Chlazenou zvěřinu vyrábíme z čerstvých kusů, případně z mražených polotovarů jednotlivých částí.
Po předchozí domluvě je možné přizpůsobit úpravu masa nebo velikost balení individuálnímu požadavku zákazníka. Využijte e-mailové adresy a kontaktujte nás na prodej@sumavska-zverina.cz.
Veškerá vykoupená zvěřina je ve visu uskladněna v příjmové chladírně při teplotě 1 °C po dobu nezbytně nutnou, aby proběhlo optimální zrání a tím byla zaručena křehkost zvěřiny.
Zvěřinu stahujeme ve visu dle veterinárních předpisů. Tímto způsobem docílíme čistotu stahovaného kusu a hygienickou nezávadnost.
Po rozbourání zvěřiny na anatomické díly provedou naši dlouholetí zaměstnanci vykoštění a rozšálování jednotlivých svalů.
Perfektní kuchyňskou úpravu docílíme na odblaňovacím stroji.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.