Šumavská zvěřina

Švestkové čatní

Švestkové čatní - dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování.

110 Kč
  • skladem

Švestkové čatní - dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování.

Tato omáčka je pikantně ochucená kořením a výtečně doplňuje především masité pokrmy, ať už restované, pečené či dušené. Masa spíše tučnější z drůbeže např. kachna. Právě ke kachně je výborné jako příloha v kombinaci s grilovanými jablky. Též chutná i k tradičním bramborovým plackám. Švestkovým čatním lze zvýraznit chuť i grilovaného sýra. Mírně pálivé.

Ručně a šetrně vyráběné švestkové čatní v Čechách ,je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
Hmotnost 190 g.
Složení: švestky min. 79%, třtinový cukr max. 9%, vinný ocet červený, zázvor, bio citron (vč. kůry), chilli papričky habanero, mořská sůl, směs koření.
Více na: www.hradeckedelikatesy.cz

 

Přeprava zvěřiny

Chuť je individuální, ale čerstvost je známkou kvality. Proto jsme pro první e-shop se šumavskou zvěřinou vyvinuli originální přepravní box chlazených produktů, vybavený průběžným měřením teploty přepravované potraviny.

Výhody našeho řešení k zajištění optimální trvanlivosti a čerstvosti

Zboží je vloženo do originálního přepravního boxu těsně před vlastní expedicí, tím je zaručena teplota chlazeného masa cca 1°C.
Dodržení teploty je klíčové pro uchování vysoké kvality masa. Používáme originální polystyrénový box vyplněný chladicími prvky.
Teplota masa během přepravy nesmí překročit 7 °C, což je důležité pro dodržení veterinárních předpisů. Povrchová teplota uvnitř přepravního boxu je měřena vpichovým teploměrem, kontaktně položeným na zboží. Měření povrchové teploty tímto způsobem je praktické, protože teplota v jádře masa bývá obvykle nižší.
Zaznamenání teploty zástupcem přepravní služby při doručení zásilky zajišťujeme objektivitu a transparentnost celého procesu.

Upozornění

Při osobním odběru nebo k zásilkám neobsahujících zvěřinu nepřikládáme teploměr ani přepravní polystyrénový box.