Používáte prohlížeč, který naše stránky nepodporují. Proveďte jeho aktualizaci na nový, aby Vám naše stránky správně fungovaly.

Zvěřina - Jak na to

145 Kč

uvedená cena je za 1 ks


  • kategorie:Ostatní -> Kuchařky
  • skladem

Autor: Mangold Matthias F.

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.

Přeprava zvěřiny

Protože jsme první e-shop svého druhu, byla provedena celá řada testů za účelem zajištění a dodržení vysoké kvality dodaného zboží.


Osvědčení o zápisu užitného vzoru

Osvědčení číslo: 26 862
Název užitného vzoru: Přepravní obal chlazených produktů s průběžným měřením teploty přepravovaného produktu.

Především díky tomu, že je zboží připravováno těsně před vlastní expedicí, máte záruku, že se jedná o chlazené maso, které má při expedici teplotu cca 1 °C.
Pro dodržení teploty, která je důležitá k uchování vysoké kvality masa, je použit polystyrénový box vyplněný chladícími prvky. Pro kontrolu, že po dobu přepravy nepřekročila teplota masa 7 °C, a tím nebyly porušeny veterinární předpisy, je do vnitřního prostoru boxu zasunut vpichový teploměr, který je kontaktně položen na zboží a měří povrchovou teplotu přepravovaného zboží (v jádře bude teplota zajisté nižší).
Při doručení zásilky je zástupcem přepravní služby opsána teplota, a tím je zajištěna i objektivita předání zásilky.

Při osobním odběru a k zásilkám, které neobsahují zvěřinu, se nepřikládá teploměr a polystyrénový box.