uvedená cena je za 1 ks
Protože jsme první e-shop svého druhu, byla provedena celá řada testů za účelem zajištění a dodržení vysoké kvality dodaného zboží.
Osvědčení číslo: 26 862
Název užitného vzoru: Přepravní obal chlazených produktů s průběžným měřením teploty přepravovaného produktu.
Především díky tomu, že je zboží připravováno těsně před vlastní expedicí, máte záruku, že se jedná o chlazené maso, které má při expedici teplotu cca 1 °C.
Pro dodržení teploty, která je důležitá k uchování vysoké kvality masa, je použit polystyrénový box vyplněný chladícími prvky. Pro kontrolu, že po dobu přepravy nepřekročila teplota masa 7 °C, a tím nebyly porušeny veterinární předpisy, je do vnitřního prostoru boxu zasunut vpichový teploměr, který je kontaktně položen na zboží a měří povrchovou teplotu přepravovaného zboží (v jádře bude teplota zajisté nižší).
Při doručení zásilky je zástupcem přepravní služby opsána teplota, a tím je zajištěna i objektivita předání zásilky.
Při osobním odběru a k zásilkám, které neobsahují zvěřinu, se nepřikládá teploměr a polystyrénový box.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.
Autor: Mangold Matthias F.
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.