Šumavská zvěřina

Divoké prase - plec bez kosti

Plec z divočáka je jemně prorostlé maso s pevnou strukturou a pro svoji univerzálnost jde o nejoblíbenější druh zvěřiny.

245 Kč
  • cena za 1 kg
  • objednací číslo: 132200
  • skladem

Plec z divočáka je jemně prorostlé maso s pevnou strukturou a pro svoji univerzálnost jde o nejoblíbenější druh zvěřiny. Může být jak „se zelím, tak se šípkovou“.

Vhodná na pečení a dušení v celku, krájená na ragú nebo guláš.

 

První e-shop s chlazenou zvěřinou s doručením AŽ K VÁM DOMŮ!

K zásilce zvěřiny obdržíte ZDARMA VPICHOVÝ TEPLOMĚR.

Přeprava zvěřiny

Chuť je individuální, ale čerstvost je známkou kvality. Proto jsme pro první e-shop se šumavskou zvěřinou vyvinuli originální přepravní box chlazených produktů, vybavený průběžným měřením teploty přepravované potraviny.

Výhody našeho řešení k zajištění optimální trvanlivosti a čerstvosti

Zboží je vloženo do originálního přepravního boxu těsně před vlastní expedicí, tím je zaručena teplota chlazeného masa cca 1°C.
Dodržení teploty je klíčové pro uchování vysoké kvality masa. Používáme originální polystyrénový box vyplněný chladicími prvky.
Teplota masa během přepravy nesmí překročit 7 °C, což je důležité pro dodržení veterinárních předpisů. Povrchová teplota uvnitř přepravního boxu je měřena vpichovým teploměrem, kontaktně položeným na zboží. Měření povrchové teploty tímto způsobem je praktické, protože teplota v jádře masa bývá obvykle nižší.
Zaznamenání teploty zástupcem přepravní služby při doručení zásilky zajišťujeme objektivitu a transparentnost celého procesu.

Upozornění

Při osobním odběru nebo k zásilkám neobsahujících zvěřinu nepřikládáme teploměr ani přepravní polystyrénový box.