Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

nakupovat
9788087575390
Kategorie : Ostatní Kuchařky
Dostupnost PočetOsobní vyzvednutí
Prodejna>5 ksDnes
220,00 Kč/ks

Hlídat cenu
1
Přidat do košíku

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete! 180 s, 2015



Zatím žádný komentář

    Nový komentář k Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

    Ochrana proti spamu. Kolik je 7x4?

    angel_smile shades_smile regular_smile thumbs_down sad_smile whatchutalkingabout_smile embaressed_smile thumbs_up confused_smile heart envelope omg_smile lightbulb tounge_smile devil_smile teeth_smile kiss cake wink_smile broken_heart