Vítejte znovu v e-shopu Šumavská zvěřina! Nyní v novém, moderním designu

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

  • EAN: 9788087575390
  • Výrobní číslo: nakupovat
  • Katalogové číslo: nakupovat
Skladová dostupnost
Prodejna: >5 ks

220,00 Kč/ks

Hlídat cenu

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete! 180 s, 2015